Aranjamente florale

Putem incepe discutia despre aranjamente florale prin a le diferentia in primul rand de buchetele de flori pentru ca uneori se creeaza aceasta confuzie.

Buchetele de flori au cozile libere, la vedere iar aranjamentul floral se realizeaza intr-un vas, in care exista un burete special pentru flori, cozile nu mai sunt vizibile deoarece sunt in interiorul buretelui de unde isi vor extrage apa astfel incat aranjamentul sa poata rezista cateva zile.

Aranjamentul floral este recomandat atunci cand persoana care urmeaza sa il primeasca isi petrece o mare perioada din timpul zilei la birou iar astfel, aranjamentul floral, poate deveni un accesoriu care sa-i confere o stare de buna dispozitie pe durata a mai multor zile, pentru ca aranjamentele florale realizate in vas cu burete sunt menite sa reziste o perioada mai lunga de timp.

Atunci cand vorbim despre aranjamente florale, le putem imparti in mai multe categorii:

Atelierul de design floral Retro Flower executa si livreaza pentru dumneavoastra aranjamente florale in vase ceramice, vase de sticla, in cosuri, in cutii de lemn, in cufere sau in vase zincate, pentru orice tip de eveniment sau pentru orice ocazie.

Folosim pentru realizarea aranjamentelor flori cu provenienta Olanda, accesorii si vase de calitate de la furnizori consacrati in domeniu.

Va stam cu drag la dispozitie pentru detalii si informatii suplimentare legate de produsele noastre si bineinteles pentru oferte personalizate. Ne puteti trimite un mesaj, ne puteti suna sau ne puteti scrie un e-mail, accesand acest link.