Aranjamente florale de oferit

In aceasta categorie de anjamente florale de oferit puteti regasi o parte din aranjamentele  realizate de catre atelierul de design Retro Flower pentru clientii sai. Putem realiza si alte tipuri de aranjamente florale in functie de dorintele fiecarui client, in fuctie de bugetul alocat sau bineinteles in functie de ocazia pentru care doriti sa comnadati un astfel de aranjament. Aceste aranjamente florale de oferit prezente in galeria foto ne dorim sa fie idei de pornire pentru dumneavoastra, viitorii nostri clienti, nu dorim sa fiti restrictionati doar de portofoliul nostru de pana acum. Daca v-au placut modelele noastre, daca ati ramas placut impresionati de modul in care au fost executate aceste aranjamente florale de oferit dar va doriti o alta combinatie de flori sau alte nuante, nu ezitati sa ne contactati. Impreuna cu designer-ul floral de la atelierul nostru veti alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra, astfel incat sa fiti pe deplin multumiti de serviciile noastre.

Disponibilitatea vaselor in care au fost realizate aranjamentele florale variaza in functie de stocul din atelerul nostru sau de la furnizor, iar disponibilitatea florilor variaza in functie de sezon. Ne place sa realizam aranjamente florale personalizate pentru fiecare client si ne bucuram atunci cand suntem sunati si alegem impreuna cu dumneavoastra cum urmeaza sa arate aranjamentul floral care va pleca din atelierul nostru.

Va punem la dispozitie si serviciul de "livrare la domiciuliu" pentru Bucuresti si zonele limitrofe, iar daca valoarea comenzii depaseste 150 de lei, livrarea este GRATUITA pentru Bucuresti. In ceea ce priveste livrarea produselor comandate in judetul Ilfov, costul depinde de distanta si va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.