Aranjamente florale office

Aranjamente florale office categorie care face deasemenea parte din gama de produse ale atelierului de design floral Retro Flower vine in sprijinul companiilor care doresc sa aduca un plus de culoare si de imagine, receptiilor, birourilor, salilor de conferinta sau a spatiilor de asteptare destinate vizitatorilor.

Aceste aranjamente florale office sunt realizate cu flori rezistente, flori exotice si flori care sa confere eleganta.

Serviciul pentru companii este unul de tip "abonament", mai exact in cursul fiecarei zi de luni se vor livra aranjamentele la sediul companiei, miercuri se poate face o verficare la cererea clientului pentru a ne asigura ca totul va fi in ordine pana saptamana urmatoare cand va sosi urmatorul aranjament floral ce il va inlocui.

Totodata clientii care au incheiat cu noi un contract pentru aranjamente florale office beneficiaza si de alte facilitati pentru comenzile extra, printre aceste facilitati putem mentiona livrarea gratuita a aranjamentelor florale in Bucuresti sau o serie de reduceri la aranjamente florale comandate in afara celor din abonament.

Segmentul de pret pentru acest serviciu este variat, de aceea pentru o oferta completa, personalizata pentru biroul sau pentru compania dumneavoastra va rugam sa ne contactati.