Blog aranjamente florale

Va invitam  sa vizitati blogul "Retro Flower - atelier de design floral" acolo unde va asteapta povestile aranjamentelor florale iesite din atelierul nostru. Fiecare aranjament floral are povestea lui, pentru ca fiecare client care a ajuns la Retro Flower a avut preferintele, dorintele si povestea lui, iar noi incercam de fiecare data sa realizam aranjamente florale personalizate in functie de fiecare client care ne trece pragul.

Asadar, va asteptam si pe voi sa descoperiti aranjamentele florale sau buchetele de flori care au ajuns la doamne si domnisoare pentru diferite ocazii, buchete de flori sau aranjamente florale care au transmis "La multi ani" sau " Va multumim" si care au facut ziua mai frumoasa celor care le-au primit.

Puteti gasi desemenea articole cu si despre aranjamente florale office pentru receptii si birouri sau aranjamente corporate de la diverse evenimente sau lansari de produse, in felul acesta aveti ocazia sa descoperiti cate ceva si despre clientii nostri corporate daca le putem spune asa, respectiv despre companiile cu care am dezvolat o stransa relatie de colaborare, cu unele dintre ele colaboram de mai bine de 5 ani de zile.

Veti putea citi despre aranjamente florale de sezon, sau aranjamente florale pregatite si realizate pentru diverse sarbatori din an, aici putem aminti despre aranjamente florale 1-8 martie, aranjamente florale pentru sarbatorile de iarna si asa mai departe

Nu in ultimul rand va intampina si povestile evenimentelor personale ale clientilor nostri, fie ca vorbim de nunti, botezuri sau petreceri private, pentru care am realizat aranjamentele florale, iar de multe ori simtim ca am participat si noi la evenimentul lor, chiar daca de fapt, le-am asigurat doar serviciile de aranjamente florale.

Dupa cum pobabil stiti deja, prin intermediul blogurilor, avem posibilitatea sa impartasim experientele noastre, sa detaliem in mai multe cuvinte evenimentele in cadrul carora ne-am adus si noi contributia prin aranjamentele florale.

Blogul "Retro Flower - atelier de design floral" va asteapta sa il vizitati si totodata va invitam sa ne scrieti parerea voastra despre ceea ce v-a placut, despre ceea ne nu v-a placut, sa ne scrieti sugestiile voastre despre ce putem face mai bine sau despre ce ati dori sa gasiti pe blogul nostru.