Bloguri pentru evenimente

Am ajuns la concluzia ca un singur blog in care sa cuprindem categoriile principale de produse nu este tocmai suficient si ca poate fi destul de complicat pentru cititor, ne-am gandit sa le structuram putin si sa simplificam misiunea clientului care ne viziteaza, astfel au aparut si bloguri pentru evenimente.

De fapt, asa cum spuneam, aceste bloguri pentru evenimente sunt bloguri structurate pe categoriile principale.

Primul dintre aceste bloguri pentru evenimente este despre lumanari de botez. Aici puteti gasi mai multe informatii despre lumanarile de botez pe care le-am realizat, despre aranjamentele pentru cristelnita dar si despre aranjamente florale sau accesorii pentru botezuri. Aveti posibilitatea de a gasi si informatii detaliate despre modelul lumanarii de botez, mai multe detalii legate de accesoriile folosite sau despre tipurile de lumanari folosite. Si pentru ca nu dorim sa va expunem aici toate elementele, va invitam sa vizitati blogul lumanarilor de botez si sa ne lasati acolo parerile, criticile si sfaturile dumneavoastra.

Lumanare de botez cu tros ( miniroze ) galben, frezii albe, ornithogalum alb, eustoma ( lisianthus ) mov, brunia, bumbac si trandafiri somon

Lumanare de botez cu tros ( miniroze ) galben, frezii albe, ornithogalum alb, eustoma ( lisianthus ) mov, brunia, bumbac si trandafiri somon

Un alt blog care se identifica printre aceste bloguri dedicate evenimentelor este cel dedicat buchetelor de mireasa. Una din categoriile foarte importante in cadrul evenimentelor este cea a buchetelor de mireasa, credem ca incepand cu aceasta categorie incep cautarile pentru un eveniment si de la aceasta categorie vor rezulta si celelalte repere care sunt necesare pentru un eveniment. Buchetul de mireasa este asadar punctul cheie si punctul de plecare in alegerea florilor si aranjamentelor florale pentru nunta. Va asteptam asadar pe blogul dedicat pentru a citi mai multe detalii si informatii despre buchetele de mireasa.

Buchet de mireasa cu cale ,trandafiri David Austin si hortensia

Buchet de mireasa cu cale ,trandafiri David Austin si hortensia

Un alt blog pe care vi-l supunem atentiei este cel al lumanarilor de cununie. Se poate spune despre acest blog ca este in stransa legatura cu buchetele de mireasa, pentru ca de obicei lumanarile de cununie sunt realizate cu flori din buchetul miresei si cel al nasei. Exista insa situatii, nu foarte multe, in care lumanarile de cununie au fost punctul de plecare, insa mai multe despre acest subiect va invitam sa cititi pe blog.

Lumanari de nunta cu hortensia, trandafiri si accesorii

Lumanari de nunta cu hortensia, trandafiri si accesorii