Despre Retro Flower

Atelierul de design floral Retro Flower a luat fiinta in anul 2009 atunci cand criza financiara si-a facut simtita prezenta si pe piata din tara noastra. Acest lucru insa nu ne-a demoralizat ci ne-a mobiloizat sa rezistam si sa ne dezvoltam pe o piata in care serviciile de nisa au fost primele care au avut de suferit de pe urma "crizei ".

Suntem o echipa de tineri profesionisti si ne putem mandri ca designerii nostri au urmat cursuri de design floral conduse de cunoscuti designeri olandezi care au dezvoltat si au prelucrat pasiunea care exista pentru flori. Atelierul nostru are peste 7 ani de existenta pe piata dar experienta noastra in domeniu este de peste 12 ani. In tot acest timp am incercat sa ne perfectionam luand parte asa cum spuneam, la cursuri specializate si ne-am verificat ulterior aptitudinile participand la cateva concursuri in domeniu, cel mai cunoscut dintre ele fiind Concursul National de Aranjamente Floarale, participari care ne-au gasit ( aproape ) de fiecare data pe podium, ne putem lauda acum in palamares cu loc pe podium la trei din cele patru participari.

Ne place sa realizam aranjamente florale personalizate, ne place atunci cand clientul nostru revine bucuros la noi cu solicitari, suntem fericiti atunci cand persoanele care primesc prin intermediul nostru un aranjament floral fie el primit cu o anumita ocazie, fie un buchet de mireasa, o lumanare de botez sau un buchet de flori de oferit, zambeste si este fericit.

Va asteptam asadar sa ne puneti la incercare abilitatile si sa realizam pentru dumneavoastra aranjamentele florale pe care vi le doriti si sa facem si sa livram impreuna surprize placute!

Logo refacut ( 24 feb 2015 )