Nunta

Daca ati ajuns pe aceasta pagina, cel mai probabil urmeaza sa aveti un eveniment in viata dumneavoastra care se numeste casatorie sau nunta. In cazul in care este asa, vrem sa credem ca ati ajuns unde trebuie si speram ca impreuna sa realizam un eveniment asa cum vi-l doriti si vi l-ati imaginat.

In cadrul acestei categorii de nunta puteti gasi o galerie foto cu o buna parte din aranjamentele florale care sunt necesare in cadrul unui astfel de eveniment. Si cand spunem aranjamente florale, ne referim la buchete de mireasa, la lumanari de nunta, la cocarde si corsaje, aranjamente florale de nunta, respectiv aranjamente florale pentru restaurant, aranjamente florale pentru stalpisori si aranjamente florale pentru arcade, speram sa nu fi uitat nici un alt tip de aranjament floral de nunta, insa in cazul in care aveti dumneavoastra si alte solicitari, nu ezitati sa ne transmiteti acest aspect.

Categoria nunta putem spune ca este una foarte ampla, motiv pentru care noi sugeram potentialilor clienti care au ajuns pe aceasta pagina, daca le-au placut realizarile noastre si doresc sa colaboram pentru evenimentul lor, sa ne contactacteze, sa stabilim o intrevedere in cadrul careia sa ne spuneti la ce v-ati gandit, ce v-ar placea sa aveti in cadrul evenimentului dumneavoastra sau mai pe scurt sa punem la punct toate detaliile evenimentului dumneavoastra.

Credem ca sunt foarte multe aspecte care trebuie luate in calcul in momentul in care facem o oferta de pret pentru nunta, mai ales atunci cand vorbim despre o nunta completa care sa contina buchete de mireasa, lumanari de nuntacocarde si corsaje, aranjamente florale pentru restaurant si asa mai departe. Ne referim printre altele la disponibilitatea florilor din sezonul respectiv, la nuante, la locatie si de ce nu la buget. Nu ne cereti asasadar sa facem oferte generale pentru ca este posibil sa nu stim sa facem acsest lucru, ofertele noastre sunt facute in urma unei discutii cu persoanele implicate direct in eveniment.