Aranjamente florale de nunta

Dupa alegerea buchetului de mireasa, al buchetului de nasa si al lumanarilor de nunta, urmeaza sa algeti ce aranjamente florale de nunta doriti sa aveti pe mese la restaurantul unde va avea loc petrecerea dupa cununia religioasa.

Aceste aranjamente florale de nunta sunt foarte variate, pot fi realizate la baza mesei sau pe vaze inalte, pot fi realizate pe elemente din fier forjat sau pe vase din sticla, pot fi realizate pe sfesnice sau pe vase de diferite forme.

Totodata se pot realiza aranjamente florale de nunta care sa accesorizeze si intrarea in restaurant sau in biserica, asazisele aranjamente pentru stalpisorii de la intrare, aranjamente florale de nunta pentru arcada sau aranjamente florale de nunta pentru candy bar si asa mai departe. O parte din aceste tipuri de aranjamente de nunta le puteti regasi mai jos in galeria noastra foto. Bineinteles, nu am reusit pana acum sa acoperim toate variantele de aranjamente florale de nunta, tocmai de aceea, daca v-a placut cum sunt realizate in general aranjamentele noastre, daca v-au placut cum sunt realizate buchetele sau accesoriile pentru nunta, dar dumneavoastra va doriti altceva si doriti sa colaborati cu noi, va asteptam cu drag sa ne contactati si sa alegem impreuna un pachet complet, personalizat pe necesitatitile, dorintele si bugetul dumneavoastra.