Aranjamente florale pentru prezidiu

Consideram ca aceasta subcategorie din nunta, respectiv cea de aranjamente florale pentru prezidiu trebuie sa aiba pagina ei pentru ca, desi toate aranjamentele din cadrul evenimentului sunt importante, aranjamentele florale pentru prezidiu sunt destinate mesei mirilor iar acest lucru le face sa devina ceva mai speciale.

Aceste aranajmente florale pentru prezidiu sunt in general realizate cu florile din care au fost realizate si aranjamentele de masa, dar sunt executate pe lung si putin curgatoare. Exista totusi si aranjamente florale pentru prezidiu care sunt pe colturile mesei de prezidiu sau mai multe aranjamente asezate pe toata lungimea mesei, asa cum de-a lungul timpului s-au schimbat modelele lumanarilor de cununie, asa s-a intamplat si in cazul acestor aranjamente, unde aranjamentele atipice daca putem spune asa au luat locum clasicelor aranjamente florale pentru prezidiu.

Va invitam asadar sa vizualizati in galeria de mai jos cateva modele de aranjamente florale pentru prezidiu realizate de atelierul nostru si va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.