Buchete de mireasa si buchete de nasa

Buchete de mireasa si buchete de nasa este pagina unde aveti posibilitatea sa regasiti cateva modele de buchete de nunta realizate de atelierul de design floral Retro Flower. Puteti vizualiza mai jos cateva imagini cu buchete de mireasa si buchete de nasa in diverse combinatii de flori si culori dar si de forme. Aceste buchete de mireasa au fost personalizate in functie de preferintele clientilor, de sezonul in care a avut loc evenimentul, de tematica dar si de buget. In cazul in care totusi nu ati gasit modelul de buchet de mireasa potrivit pentru dumneavoastra, va asteptam sa ne contactati sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru evenimentul dumneavoastra.

Totodata in aceasta categorie, nasa isi poate arunca o privire pentru a alege buchetul care i se potriveste, pentru ca o parte din aceste buchete au fost create si realizate si pentru doamnele care au fost parintele spiritual in cadrul evenimentului.

Buchetul de mireasa sau buchetul de nasa poate fi curgatoar sau pe rotund, poate fi cu cozi lungi sau cu cozi scurte, poate fi legate la codite cu satin, cu organza sau cu dantela, toate aceste detalii le vom stabili insa impreuna cu dumneavoastra in cadrul unei intalniri in cadrul careia sa punem la punct toate amanuntele. Vom incerca de fiecare data sa realizam buchete sau aranjamente florale persoanalizate si adaptate fiecarei personalitati si dorinte.

Asiguram livrarea buchetelor in Bucuresti si in judetul Ilfov. Pentru detalii suplimentare si pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.