Lumanari de nunta

Lumanari de nunta sau lumanari de cununie este o subcategorie foarte importanta în categoria de nunti. In general, punctul de plecare in cadrul unui eveniment, in cazul nostru nunta, este buchetul de mireasa, iar dupa ce se stabileste cum va fi realizat buchetul de mireasa, pasul urmator este sa se aleaga modelul lumanarilor de nunta, model care este in stransa corelatie si legatura cu buchetul de mireasa, dar si cu buchetul de nasa, deoarece, de obicei, aranjamentul lumnarilor este realizat cu principalele flori din buchetele mentionate mai sus.

Modelele de lumanari de cununie s-au diversificat foarte mult in ultimii ani. Daca in anii trecuti, marea majoritate a mirilor sau al nasilor doreau lumanari clasice, inalte, cu inaltatoare si cu aranjament pe o parte, in ultima vreme tendintele s-au schimbat. Exista cel putin patru tipuri de lumanari de nunta  si putem mentiona: lumanari din ceara naturala, lumanari de cununie scurte si subtiri (model lumanare de botez), lumanari scurte si groase (20, 30 sau 40 cm inaltime ) dar si lumanarile clasice care au 120 cm inaltime.

In galeria prezentata mai jos, puteti regasi o parte din modelele realizate de atelierul nostru. Va invitam sa le vizionati, iar in cazul in care v-a placut un anumit model dar l-ati dori corelat cu alt buchet ales de dumneavoastra, sau doriti alte nuante de culori, va rugam sa ne contactati si impreuna vom alege cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.